سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمندان، پیشوا و پرهیزگاران، سروراند و همنشینی آنها، مایه فزونی است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

انتخابات ریاست جمهوری

Powerd by: Parsiblog ® team.
24 رییس جمهور در کابینه موسوی(سه شنبه 88 اردیبهشت 22 ساعت 3:11 عصر )

مهندس میرحسین موسوی گفت: «اگر رای بیاورم به دنبال یک دولت کارآمد خواهم بود، دولتی که برآمده از نیروهای تسلیم و کوچک نباشد».

میرحسین موسوی در همایش نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی که در مسجد امیرالمومنین (ع) در خیابان مرزداران برگزار شد، با بیان اینکه کشور را مدیران قوی می‌توانند اداره کنند، افزود: «برخی مدیران، افراد ضعیف را می‌پسندند اما کشور ما با وجود این همه مشکل با چنین مدیرانی نمی‌تواند اداره شود».

وی تصریح کرد: «مدیران تیزبین، با جسارت و خلاق هستند که می‌توانند کشور را به پیش ببرند و این معیار من برای انتخاب مدیران خواهد بود. ما نباید بترسیم که در یک هیات دولت با 23 یا 24 وزیر، 23 یا 24 کاندیدای ریاست جمهوری وجود داشته باشد».

موسوی در ابتدای سخنان خود با اشاره به برخی تعریف‌های صورت گرفته از سوی برخی حاضران و نیز بیان قرابت و نزدیکی وی با امام (ره) اظهار کرد: «هرگاه که چنین بحث‌هایی مطرح می‌شود، من احساس می‌کنم که اغراق شده است زیرا من در مقابل عظمت امام (ره) هیچ بودم. هرگاه به امام (ره) نگاه می‌کردم احساس می‌کردم که اگر بخواهیم نوک آن قله مرتفع را ببینیم کلاه‌مان به زمین می‌افتد ولی قله را نمی‌بینیم و من همیشه عاشقانه به ایشان نگاه می‌کردم».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس اظهار کرد: «من یک روستایی هستم که به دلیل شرایط ویژه انقلاب جلو افتادم و این از ویژگی‌های یک انقلاب است. من تابع گفتمان انقلاب بوده‌ام و آنچه در اول انقلاب اتفاق افتاد، مرهون یک گفتمان معنوی بود که هم از جامعه و هم از امام (ره) تراویده می‌شد».

موسوی با بیان اینکه اگر بخواهیم مشکلات کشور را حل کنیم همه باید بدانند که در آستانه ‌یک خطر جدی قرار داریم، اظهار کرد: «مهمترین خطری که در حال حاضر می‌بینم، مساله قانون‌گریزی است که اگر در کشور ما به یک عادت تبدیل شود، باید منتظر رفتن به قهقهرا و بازگشت به یکصد سال پیش باشیم».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: «مساله ریخته شدن یا نشدن 1/5 میلیارد تا 17 میلیارد دلار به خزانه از سوی دولت یکی از مسایلی است که وجود دارد و متاسفانه هیچ اتفاق خاصی برای برخورد با این مساله نیفتاده است و این خطر بزرگ‌تری است؛ بنابراین یکی از اولین‌ کارهایی که خواهم کرد، این است که به دنبال قوانینی باشم که ارکان نظام را مقید به رعایت قانون کند و نتوانند از قانون حتی اگر بر ضد آن‌ها باشد عدول کنند زیرا اگر قانون از بین برود، همه چیز در این کشور امکان‌پذیر است».

موسوی همچنین به اهمیت مشکل تورم در کشور اشاره کرد و گفت: «همه دولت‌ها در همه کشورهای جهان به مساله تورم اهمیت می‌دهند. عامل بسیاری از فسادها، ظلم‌ها و عقب‌ماندگی‌ها این است که دولت‌ها نسبت به این مشکل بی‌اهمیت شوند».

وی در ادامه بر گسترش وظایف شوراهای شهر و روستا در کشور تاکید کرد و افزود: «گسترش شوراها به هیچ وجه به دولت ضربه نخواهد زد. اگر نمی‌توانیم به سمت یک حکومت فدرالی حرکت کنیم، بهترین راه روی آوردن به ظرفیت شوراهاست. آنچه بار دولت را سبک می‌کند، قدرت دادن به شوراهاست و این جزو اولین کاری‌هایی است که در صورت رای آوردن از طریق وزارت کشور پیگیری خواهم کرد».

موسوی، اصلاح ساختارهای تصمیم‌گیری در کشور را یکی دیگر از برنامه‌های اصلی خود برای دولت آینده عنوان کرد و گفت: «متاسفانه امروز اسمی از شوراهای مختلف تصمیم‌گیری نظیر شورای اقتصاد و شورای پول و اعتبار نمی‌شنویم و انگار نوعی حساسیت نسبت به مسایلی نظیر توسعه و برنامه وجود دارد. برگشت به ساختارهای تصمیم‌گیری در کشور، راه برگشت به اصول و شعارهای اصلی اصلاح‌طلبان است که به نظر من این دو از هم جدایی ندارند».

وی با بیان اینکه من ایرانی هستم و به این مساله افتخار می‌کنم، بر لزوم وجود یک نگاه ملی در زمینه اقتصاد تاکید کرد و افزود: «نحوه هزینه شدن و به باد رفتن حدود 300 میلیارد دلار درآمد در کشور و وجود انحرافات در سیاست‌های اقتصادی از جمله مسایل امروز کشور است. به خاطر دارم که از دوران ملی شدن صنعت نفت، استفاده از محصولات داخلی نوعی دغدغه‌ برای مردم بود اما امروز عرق ما نسبت به این مساله از بین رفته است، به طوری که هیچ کس از اینکه از وسایل خارجی استفاده کند، شرمنده نیست. من یک نگاه ایرانی به این قضیه دارم و از این زاویه تلاش خواهم کرد تا یک اقتصاد ملی و ایرانی داشته باشیم. البته من معتقد به ارتباط صحیح با جهان هستم ولی در عین حال معتقدم که باید ایرانیت را وارد این قضیه کرد».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس با تاکید بر حمایت از تولید ملی، محصولات کشاورزی داخلی و تجارتی که در این راستا مفید باشد، اظهار کرد: «هر حرکتی که برخلاف منافع ملی ما انجام شود، بر خلاف آن حرکت خواهیم کرد».

موسوی در ادامه بر لزوم بازبینی در سیاست خارجی نیز تاکید کرد و گفت: «متاسفانه امروز ما غرق در تعارضات با جهان هستیم و این مساله دغدغه‌های فراوانی را برای ملت ما از جمله جوانان به وجود آورده است. در حالی که گفته می‌شد که یکی از مشکلات من عدم ارتباط با جوانان است ولی امروز می‌بینیم که بیشترین طرفداران از نسل جوان هستند چرا که تحریم‌ها، قطعنامه‌ها و تشنج در فضای سیاست خارجی روح و روان مردم ما را می‌خراشد و در هر اجتماعی می‌بینم که یکی از اولین دغدغه‌هایی که جوانان مطرح می‌کنند، همین مساله سیاست خارجی است؛ متاسفانه متوجه نیستیم که ملت خود را با سیاست‌های نادرست بیمار کرده‌ایم».

وی با بیان اینکه هیچ کشوری را مثل کشور خودمان در جهان تنها نمی‌بینیم، اظهار کرد: «صرف دادن شعار، حل مشکلات را امکان‌پذیر نمی‌کند و ما برنامه درست لازم داریم. متاسفانه ما امروز در بین همسایه‌های خود هم یک متحد و دوست واقعی نداریم. یکی از فرزندان انقلاب، حزب‌الله لبنان است و من قویاً از آن حمایت می‌کنم اما اینها کافی نیست و نباید مدام در جهان تشنج ایجاد کنیم».

موسوی با ابراز تاسف از عدم حضور ایران در اجلاس شانگهای گفت: «یکی از طبیعی‌ترین جایگاه‌های ما حضور در چنین مکانی است ولی متاسفانه ما قدرت ورود به آنجا را نداریم زیرا برای همه مساله‌ساز شده‌ایم. در کنار این‌ها ما در زمینه مسایل مختلف سیاسی هم باید برنامه‌هایی داشته باشیم که فارغ از رفت‌وآمد دولت‌ها، در چندین دوره دنبال شود. متاسفانه این نگاه در دنیا وجود دارد که با تغییر رییس‌جمهور در ایران، سیاست‌های این کشور دگرگون می‌شود و نمی‌توان بر روی این کشور حساب کرد».

وی، مشکل اشتغال و عدم امنیت در جامعه را از دیگر دغدغه‌های امروز کشور برشمرد و اظهار کرد: «برخی سیاست‌ها، عدم امنیت گسترده‌ای را در کشور ایجاد کرده است و ما این مساله را در بین دانشجویان، کارمندان و زنان به شکل‌های مختلف می‌بینیم. در قدیم در مقابل پنجره‌های خانه‌ها کمتر نرده زده می‌شد ولی امروز از شمال شهرتا فقرترین مناطق، نرده‌ها و حفاظ‌های مختلفی در مقابل پنجره‌ها و بر سر دیوارها تعبیه شده است».

موسوی مساله دیگر را مساله امنیت سیاسی دانست و بیان کرد: «امروز شاهدیم که دانشجو برای اینکه حرفی بزند یا مثلا نویسنده یا هنرمندی برای خلق اثر و کتاب، مشکل پیدا می‌کند؛ برای نمونه در فرهنگستان هنر گاهی برای گرفتن مجوز چاپ کتاب مشکلات بسیار فراوانی داریم».

موسوی ادامه داد: «در ارتباط گسترده‌ای که با جامعه روشنفکری داشته‌ام هیچگاه احساس نکردم که این جماعت با کشور و نظام بد و دشمن هستند یا می‌خواهند به مقدسات نظام حمله کنند و چیزی را از دست ما بربایند. سی سال از انقلاب گذشته است و هنوز وحشت داریم که شاعری در جایی کلمه‌ای را بگوید و ما تفسیر خاصی کنیم و بدین ترتیب خودمان مساله را امنیتی می‌کنیم یعنی خود ما نماد بر ضد نظام ایجاد می‌کنیم».

وی در ادامه بر اهمیت توجه به قومیت‌های مختلف کشور تاکید کرد و گفت: «چه‌طور می‌شود استانی که خود را بانی استقلال و مشروطیت در کشور می‌داند، میزان آرای آن کمتر از سی درصد باشد؟ آیا این یک خطر نیست؟ من به همه قومیت‌ها به دید فرصت نگاه می‌کنم و دقت کرده‌ام و می‌بینم که نمایندگان این قومیت‌ها در سخنان خود تلاش می‌کنند که بگویند یک ایرانی هستند و این یک فرصت و بسیار ارزشمند است».

موسوی از افزایش مشکلات روحی و روانی در بین مردم ابراز تاسف کرد و در پایان تاکید کرد: «حل مشکلات کشور بسیار سخت است و من جز جذب محبت مردم و اعتماد آن‌ها راهی برای حل این مشکلات نمی‌شناسم. بدون اعتماد مردم نمی‌توانیم کاری کنیم و معجزه اول انقلاب هم به دلیل اعتماد مردم به نظام، کشور، امام و انقلاب بود».


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مرزبندی اصلاحطلبان در شروع تبلیغات
4 داوطلب تائید صلاحیت شدند
درد سر رنگ سبز (نمادحامیان موسوی) برای تلویزیون!
حسین شریعتمداری به سیم آخر زد!
توسل "فارس" به اسرائیل برای حمایت از احمدی‏نژاد
[عناوین آرشیوشده]